Home

Onze vakmensen

Nimax is sinds eind jaren ’90 aktief in de ontruimings- wereld en verzorgt vanuit centraal Nederland ontruimingen door het hele land.
Home
Wij zijn dé specialist als het gaat om professionele ontruiming van onroerend goed in opdracht van gerechtsdeurwaarders, woningbouwverenigingen en gemeentes. Ontruimingen door Nimax vinden plaats volgens de daarvoor geldende kwaliteitsnormen.
Onze visie
Nimax heeft een geheel eigen kijk op de wereld van ontruimingen.

Professionaliteit
Nimax richt zich hoofdzakelijk op de ontruiming van onroerend goed. Dit is en blijft onze core business. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Privacy
Wij gaan uiterst zorgvuldig om met alle verstrekte persoonsgegevens en informatie met betrekking tot debiteuren en ontruimingen die ons op welke wijze dan ook bereiken. Wij en ons personeel houden ons strikt aan de geheimhoudingsplicht. Informatie wordt digitaal en beveiligd opgeslagen en wordt nimmer zonder toestemming van onze opdrachtgevers doorgespeeld aan derden.

Totaalpakket
Iedere woning of bedrijfspand wordt efficient ontruimd. Naast onze ontruimploegen beschikken wij over sleutelspecialisten en geschoold technisch vak- personeel zoals electriciens en loodgieters. Naast de ontruiming zelf kunnen wij ook zorgdragen voor het transport, de opslag of de vernietiging van de ontruimde inboedel. Schoonmaak van onroerend goed behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Lees verder »
ContactWie wij zijn?
Download hier
onze bedrijfspresentatie!
Ervaringen

Indien gewenst, geven wij graag referenties van onze opdrachtgevers en hun ervaringen met Nimax

Aanvragen
Contact
kaart Klik hier voor de contactgegevens

Contactgegevens:
Telefoon algemeen: 033 456 96 51
Telefoon administratie en informatie opgeslagen inboedels: 033 456 96 50
E-mail: info@nimaxbv.nl
Adres:
Xenonweg 25
3812 SZ Amersfoort