Werkgebied

Nimax ontruimt onroerend goed door heel Nederland. Aangestuurd vanuit het centraal gelegen Amersfoort betrekken wij regionaal personeel in de nabijheid van de locatie van de geplande werkzaamheden.
 
Een ontruimingsteam bestaat uit veelal eigen, vast personeel met een ervaren teamchef, lokaal aangetrokken ontruimers, vaktechnisch personeel, slotenmakers en inzet van materieel voor het transport, opslag en vernietiging. Hierdoor verzorgen wij een landelijke dekking en worden aanrijtijden en annuleringskosten beperkt: Wij hanteren vaste aanrijtijden en annuleringskosten voor ontruimers worden niet berekend als uiterlijk om 16:30 op de werkdag vóór de de geplande werkzaamheden onze inzet niet meer nodig blijkt. 
 
Naast het uitvoeren van ontruimingen is Nimax ook actief in het leveren van personeel ten behoeve van het onderhoud van groenvoorzieningen of andere bijzondere werkzaamheden. Voor opslag van inboedels en de vernietiging ervan maken wij gebruik van locaties door het hele land, zodat inboedels te allen tijde worden opgeslagen in de directe omgeving van het ontruimde perceel. Inboedels kunnen ook centraal in onze eigen bedrijfspanden opgeslagen worden.
ContactWie wij zijn?
Download hier
onze bedrijfspresentatie!
Ervaringen

Indien gewenst, geven wij graag referenties van onze opdrachtgevers en hun ervaringen met Nimax

Aanvragen
Contact
kaart Klik hier voor de contactgegevens

Contactgegevens:
Telefoon algemeen: 033 456 96 51
Telefoon administratie en informatie opgeslagen inboedels: 033 456 96 50
E-mail: info@nimaxbv.nl
Adres:
Xenonweg 25
3812 SZ Amersfoort