Werkwijze

Personeel
Nimax werkt voornamelijk met eigen personeel dat uitstekend op elkaar is afgestemd. Al onze medewerkers hebben veel ervaring met het ontruimen van onroerend goed. De teams werken volgens de arbo-normen. Onze medewerkers zijn duidelijk herkenbaar aan de uniforme bedrijfskleding en dragen veiligheidsschoenen, handschoenen, beschermbrillen en helmen.

Materiaal
Wij werken met professioneel materiaal waardoor veiligheid en efficiency worden gewaarborgd. Zo nodig kunnen onze verhuisliften met een bereik van circa 20 meter of ladderwagens met een bereik van 28 meter worden ingezet. Hierdoor wordt overlast voor omwonenden en gebruik van openbare ruimtes binnen het te ontruimen pand aanzienlijk beperkt. Er wordt gewerkt met makkelijk uitklapbare dozen die vervoer en handling vereenvoudigen. Voor het verplaatsen van dozen of goederen via trappen is een speciale en ergonomische steekkar ter beschikking. Voor het snel leeghalen van waterbedden en aquaria wordt gebruik gemaakt van een waterpomp.
Iedere bedrijfsauto is voorzien van een uitgebreid sortering aan deugdelijk en gekeurd gereedschap.
 
De inboedel
Goederen zoals staal en bederfelijke waren worden zorgvuldig en gescheiden verpakt. Wij maken gebruik van doorzichtige plastic zakken voor de afvoer voor niet houdbare waren en te vernietigen huisraad. Hierdoor blijft inhoud zichtbaar. Wanneer Nimax tevens het transport en opslag van de inboedel verzorgt, wordt de in beslag genomen boedel uitgebreid digitaal gedocumenteerd.

Transport en opslag
Indien gewenst, dragen wij zorg voor het transport van de ontruimde inboedel naar het dichtstbijzijnde opslagadres of afvalverwerkingsbedrijf waar wij een samenwerkingsovereenkomst mee hebben afgesloten.
 
Openbare verkoop
In plaats van de vernietiging van waardevolle goederen kan er ook gekozen worden de inboedel door Nimax openbaar te laten verkopen. Hiertoe zijn wij een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met een aan ons gelieerd veilinghuis. Wij informeren u hier graag nader over.

Aanvraag inzet
Aanvragen voor inzet van Nimax kunnen online ingevoerd worden via onze digitale aanvraagmodule. Met een persoonlijke inlogcode en wachtwoord kan de aanvraag worden ingevoerd, en wordt een bevestiging van inplanning, wijziging of annulering van de opdracht digitaal verzonden. In één oogoplag zijn alle ingeplande, geannuleerde, gewijzigde en gearchiveerde opdrachten zichtbaar op kantoor- of medewerkersniveau.

Tot slot
Ons doel is onze opdrachtgevers zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. U regelt de zaken met Nimax via één aanspreekpunt. Dat is van toepassing voor al onze disciplines, zoals een ontruiming en schoonmaak van onroerend goed, vervoer, opslag, vernietiging en openbare verkoop van inboedels. Wij passen onze werkwijze naar behoefte van onze opdrachtgevers aan. Flexibiliteit, kwaliteit en efficiency zijn de sleutelwoorden van ons bedrijf.
ContactWie wij zijn?
Download hier
onze bedrijfspresentatie!
Ervaringen

Indien gewenst, geven wij graag referenties van onze opdrachtgevers en hun ervaringen met Nimax

Aanvragen
Contact
kaart Klik hier voor de contactgegevens

Contactgegevens:
Telefoon algemeen: 033 456 96 51
Telefoon administratie en informatie opgeslagen inboedels: 033 456 96 50
E-mail: info@nimaxbv.nl
Adres:
Xenonweg 25
3812 SZ Amersfoort